لیست اختراعات محسن حاجي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 20
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه صنعت گلابگيري در ايران قدمت چندصد ساله دارد اما هنوز در زمينه برداشت گل محمدي كه از مواد اوليه گلاب مي باشد به صورت سنتي برخورد مي شود. برداشت سنتي گل محمدي مشكلاتي از قبيل هزينه هاي زياد نيروي انساني، مراحل سخت كاري براي نيروي انساني با توجه به سرو كار داشتن مستقيم با گل محمدي، كاهش عمر مفيد و كيفيت گل را در بر دارد. همه اين موارد باعث افت كيفيت گل در هنگام برداشت مي شود و گلابگري را با مشكل روبرو مي كند و كيفيت آن را پايين مي آورد. با وجود مشكلات ذكر شده باغبانان و گل كاران نياز به دستگاهي دارند تا بتوانند از پس مشكلاتي كه در زمينه برداشت گل محمدي وجود دارد، برآيند. دستگاه مكانيزه گل م حمدي يك دستگاه كاملا صنعتي مي باشد كه نه تنها تمامي مشكلات موجود در بحث برداشت گل محمدي را برطرف مي كند، بلكه سرعتت برداشت گل را نيز به صورت قابل توجهي افزايش مي دهد. همانگونه كه اطلاع داريد برداشت گل محمدي به صورت سنتي با مشكلات زيادي از جمله نيروي كار، افت كيفيت گل بعد از برداشت توسط نيروي انساني و مشكلات خاص نيروي كار در حين برداشت روبرو مي باشد . دستگاه مكانيزه برداشت گل محمدي بدون دخالت مستقيم نيروي انساني، گل را برداشت كرده و بدون آسيب رساندن به گل آن را در خزن خود جمع آوري مي كند برداشت گل بدين صورت از كيفيت بسيار بالايي برخوردار است و عملكرد آن به شرح زير مي باشد: اين دستگاه شامل يك موتور بنزيني 2.5 اسب بخار مي باشد كه وظيفه تأمين انرژي الكتريكي و مكانيكي سيستم را برعهده دارد. اين موتور توسط يك مكانيزم متحرك به يك پمپ باد متصل شده تا در مواقع مورد نياز بتواند شار باد مورد نياز براي عملكرد قسمت هاي پنوماتيكي را تأمين كند. يك پروانه كه طراحي آن به وسيله خودمان بوده با سرعت 10000 دور بر دقيقه توسط موتور بنزيني مي چرخد تا مكش مورد نياز برداشت گل را تأمين كند. يك سري سيستم هاي مكانيكي براي چيدن گل طراحي و ساخته شده و در حد دستگاه تعبيه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/31
مالک/مالکان: محسن حاجي اسداله
تاریخ ثبت: 1391/08/24
مخترع/مخترعان: محسن حاجي اسداله
خلاصه اختراع:

اختراع مشروح ذيل تلاش دارد تا با بهره گيري از تجميع تركيبات مواد نو بنيان كربني و مس و مديريت الكتريكي اعمال شده بر آن، به بخشي از نيازمندي هاي جامعه در حوزه تعمين انرژي گرمايشي پاسخ گويد. توليد گرمايش پاك (Green Energy) كم هزينه و بدون ريسك پذيري يكي از نيازمندي ضروري بشر براي زندگي امروزي است، و با توجه به ازدياد روز افزون جمعيت و متنوع شدن نيازمندي ها و كاربردهاي مختلفي كه در صنايع گوناگون مشاهده مي شود، ضرورت خلق توليدات نو تركيب در زمينه تعمين انرژي پاك و پاسخگويي به اين نيازمنديها امري اجتناب ناپذير مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/04
مالک/مالکان: محسن حاجي اسداله
تاریخ ثبت: 1391/09/19
مخترع/مخترعان: محسن حاجي اسداله
خلاصه اختراع:

توليد گرمايش پاك و كم هزينه با بهره گيري از عناصر نوتركيب از نيازمندي هاي ضروري امروز بشر است، از طرفي با توجه به ازدياد روز افزون جمعيت و متنوع شدن نيازمندي ها محيط هاي زيستي، ضرورت ايجاد تحول و تنوع در اين قبيل محصولات به ترتيبي كه پاسخگوي كاربري هاي گوناگون باشد اجتناب ناپذير مينمايد. اختراع مشروح ذيل تلاش دارد تا با بهره گيري از تجميع مواد نو تركيب كربن و مس متورق و مديريت الكتريكي اعمال شده بر اين عناصر، به بخشي از نيازمندي هاي جامعه در حوزه تعمين انرژي گرمايشي پاسخ گويد، اين اختراع يكي از پديده هاي نو ظهور در دنيا امروز محسوب مي گردد. با بهره گيري از اين تكنيك مي توان به توليد پنلهاي حرارتي ايستاده، خوابيده، ثابت، معلق و متحرك با كاربردهاي اختصاصي براي محيط هاي زيستي گوناگون انساني، دامي، جانوري و گياهي اقدام نمود، اين محصول را مي توان با پوشش هاي گوناگوني همچون (چوب، لمينيت، فايبرگلاس، استيل، آلومينيوم و...) مفروش و مزين نمود تا علاوه بر تعمين گرمايش در متنوع و زيبا سازي محيط تاثير گذار باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/12
تاریخ ثبت: 1392/05/27
مخترع/مخترعان: محسن حاجي اسداله
خلاصه اختراع:

اختراع مشروح ذيل تلاش دارد تا با بهره گيري از تجميع مواد نو تركيب كربن و مس متورق و مديريت الكتريكي اعمال شده بر اين عناصر، به بخشي از نيازمندي هاي جامعه در حوزه تعمين گرمايش موضعي پاسخ گويد، اين اختراع يكي از پديده هاي نو ظهور در دنيا امروز محسوب مي گردد. با بهره گيري از اين تكنيك مي توان به توليد پدهاي حرارتي، ثابت و متحرك با كاربردهاي اختصاصي براي محيط هاي زيستي گوناگون انساني، دامي، جانوري اقدام نمود، اين محصول را مي توان با پوشش هاي گوناگوني همچون (پارچه، برزنت، نايلون، و...) بسته بندي و مزين نمود تا علاوه بر تعمين گرمايش در تنوع و زيبا سازي محيط تاثير گذار باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/12/09
تاریخ ثبت: 1394/07/08
خلاصه اختراع:

توليد پوشش سد حرارتي سايش پذير زيركونياي پايدار شده با ايتريا / فسفات لانتانيوم (YSZ/LaPO4) با استفاده از فرايند پاشش حرارتي پلاسمايي در هوا (APS) به شكل موفقيت آميزي انجام گرفت. پوشش ايجاد شده يك پوشش اب بندي سايش پذير سد حرارتي بوده كه به منظور افزايش راندمان توربين هاي گازي بر سطح استاتور آنها اعمال مي گردد. پوشش هايي كه در حال حاضر به عنوان پوشش سايش پذير سد حرارتي بر سطح استاتور اعمال مي شود يا رفتار سد حرارتي خوبي نداشته يا رفتار سايش پذيري مناسبي ندارند. اما پوشش توليد شده هم رفتار سايش پذيري مناسب و هم رفتار سد حرارتي خوبي از خود نشان مي دهد. علاوه بر اين فسفات لانتانيوم مورد نياز نيز با استفاده از واكنش اكسيد لانتانيوم و اسيد فسفريك توليد شد كه هم روش مقرون به صرفه اي بوده و هم هيچگونه آلودگي زيست محيطي نخواهد داشت و امكان توليد انبوده آن وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/16
تاریخ ثبت: 1394/07/20
مخترع/مخترعان: محسن حاجي قربانخاني
خلاصه اختراع:

در زماني كه وقف بيشترين ارزش را براي افراد خواهد داشت و به فرمايش بزرگان وقت طلاست بهتر است كه از اين متاع با ارزش استفاده بهينه اي نماييم لذا اينجانب با اختراع دسداس ديجيتالي هوشمند كه مشكل طولاني بودن خريد براي افراد مي باشد را حل نمايد لذا اين دستگاه كه هوشمند مي باشد و مي تواند به كاربر كه همان فروشنده مي باشد كمك شاياني نمايد و ترازو دسداس فعلي سنتي كه 2 دستگاه مس باشد را حذف نموده و با يك دستگاه كار هر دو انها را انجام نمايد و يك علم نو و يك دستگاه نو به جا ي دستگاه سنتي مخصوص براي عطاري ها كه بسيار مفيد و ارزشمند است جايگزين كرده و افراد بتوانند از وقت شان به بهترين وضع استفاده نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/22
تاریخ ثبت: 1388/04/30
خلاصه اختراع:

براي سنتز نانو كامپوزيت Al2o3/Ag ابتدا محلولي شامل آب ديونيزه و مونومر متاكريل آميد MAM و اتصال دهنده عرضي متيلن بيس اكريل آميد MBAM تهيه شد سپس نيترات نقره و پراكنده ساز دولاپيكس ET85 به سيستم اضافه شدند در ادامه پودر آلومينا به محلول فوق اضافه شد و سوسپانسيون به دست آمده به مدت 30 دقيقه توسط آسيا سياره اي مخلوط شد. سپس با افزودن پر سولفات آمونيم APS و تترا اتيل متيلن دي آمين TEMED دوغاب به درون قالب ها جهت شكل دهي ريخته شد و قالب ها درون خشك كن با دماي 50C به منظور تسريع در فرايند ژل شدن قرار گرفتند بعد از حدود 1 ساعت نمونه ها از قالب ها بيرون آورده شده و درون محفظه اي با كنترل رطوبت و دما (رطوبت 90٪ دماي 30C به منظور خشك شدن قرار گرفتند. بعد از خشك شدن نمونه ها آنها تا دماي 1350C به مدت 1 ساعت زينتر شدند و خواص آنها بررسي شد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/01
مالک/مالکان: محسن حاجي بيگي
تاریخ ثبت: 1392/06/01
خلاصه اختراع:

پليمرهاي حساس به نور و مقاوم گرمايي جديد داراي گروههايي كه در برابر نور مرئي و فرا بنفش حساس مي باشند، از طريق واكنش پليمريزاسيون مستقيم ساخته شدند و ساختار و خواص آنها مورد بررسي قرار گرفت. در ابتدا يك دي اسيد جديد حاوي پيوندهاي دوگانه كربن-كربن طي دو مرحله تهيه گرديد. مرحله اول از واكنش بين 2،1-دي برومو اتان و 4- هيدروكسي بنزآلدهيد، تركيب دي آلدهيد 4،4-بيس(2،1-دي فنوكسي اتان) دي آلدهيد تهيه گرديد و سپس اين تركيب در حضور مالونيك اسيد تبديل به دي اسيد 4،4-بيس(2،1-دي فنوكسي اتان)دي آكريليك اسيد شد. از طرفي دي آمينهايي حاوي گروههاي حساس به نور دي بنزال استون نيز به عنوان مونومر تهيه گرديد. سپس دي اسيد سنتز شده با دي آمينهاي آروماتيك توسط روش پليمريزاسيون تراكمي مستقيم در حضور TPP/NMP/Py واكنش داده شد و پليمرهايي با قطعات دي بنزال استون و آميدي با خواص مطلوب سنتز گرديد. ساختار و خواص تمامي پليمر ها به روش طيف سنجي FT-IR و 1H-NMR و همچنين آناليز عنصري، ويسكوزيته دروني و تست حلاليت مورد بررسي قرار گرفت. همچنين خواص گرمايي آنها نيز توسط تكنيك TGA-DTG مورد بررسي قرار گرفت. خاصيت حساس به نور پلي آميد با كمك تابش UV در حلال DMF بررسي شد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/09/02
تاریخ ثبت: 1387/09/02
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 20